Jaarprogramma 2018

Uitsluitend voor leden van het Vernet Netwerk

De kracht van Vernet ligt verscholen in haar leden, in de verzuimbenchmark en in de expertise van de medewerkers van Vernet.

Organisaties hebben meer ervaring in huis dan zij zelf soms denken. Het bundelen van deze kennis mét de kennis van Vernet zorgt voor een waardevol netwerk. Voor alle professionals van organisaties die zijn aangesloten bij het Vernet Netwerk, hebben wij een jaarprogramma samengesteld. Deze vind je hieronder.

Het jaarprogramma wordt gedurende het jaar aangevuld met activiteiten uit de actualiteit of onderwerpen die door onze leden zijn aangedragen. Mocht je zelf een idee hebben of een thema willen inbrengen, schroom dan niet en laat het ons weten. Er is nog nooit een gekke vraag gesteld of een belachelijk voorstel gedaan. Samen kunnen we dit netwerk nog verder tot bloei laten komen.

Noteer de bijeenkomsten waar jij graag aan wilt deelnemen alvast in je agenda. Door op de activiteit te klikken en via de nieuwsbrief informeren we je tijdig over de precieze inhoud en wijze van aanmelding. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hier aan.

Wij zien er naar uit je online en/of live te ontmoeten!

 

NOTA BENE

Is jouw organisatie nog geen lid van het netwerk en zou je er meer over willen weten? Klik hier voor meer informatie over het Vernet Netwerk

 

 

*  Het jaarprogramma wordt gefaciliteerd door Vernet Online.

 

 

 

Jaarprogramma 2018