20 april Online minicollege ‘Maak kennis met de Mover’

Vind jij onze Viewer een prettig product, maar heb je daarnaast behoefte aan meer verdieping binnen de organisatie en inzicht op maandbasis? Dan is de MOVER, Maand Overzicht Vernet, het kleine zusje van de Viewer, wellicht iets voor jou. In dit online minicollege neemt onze data analist Sabrina Talens je mee in de kracht van de Mover.

De MOVER is op verzoek en samen met enkele Vernet klanten ontwikkeld. De MOVER is een praktische maandrapportage voor HR-adviseurs, verzuimspecialisten, managers en  bestuurders. In het rapport zijn de verschillende organisatieonderdelen – zoals locaties of afdelingen – tegen elkaar afgezet op een groot aantal relevante HR-gegevens. Je kunt het zien als een benchmark van jouw eigen organisatie.

De verzuimcijfers staan per maand en per voortschrijdend jaar vermeld om de prestaties van de verschillende afdelingen goed te kunnen volgen. De beweging van verzuim en inzetbaarheid zijn hiermee structureel in beeld en zo zie je snel welke onderdelen extra aandacht nodig hebben.

Praktische informatie
Datum: 20 april 2021
Tijd: 10.00 – 10.30 uur
Waar: achter je eigen computer

Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams.Ook als jouw organisatie Microsoft Teams niet ondersteunt kun je gewoon deelnemen aan het webinar.

Aanmelden
Klik HIER om je aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *