Versys

Maak je eigen analyses met Versys
Versys is de software van Vernet waarmee je zelf analyses kunt uitvoeren op je eigen gegevens. Het is een snelle en betrouwbare tool, die bovendien gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te leren is.

Je gaat in Versys zelf aan de slag met je eigen gegevens, zoals die bij Vernet bekend zijn. Met gemak, precisie én snelheid maak je analyses van je eigen organisatie. Kom erachter op welke groepen je kunt focussen om het verzuim omlaag te krijgen. Of wil je weten op welke afdeling het juist goed gaat?

Inzicht in verzuimkosten
Bereken nauwkeurig de kosten van verzuim verdeeld naar geslacht, leeftijdsklasse, deeltijdklasse, functiegroep, salarisklasse etc., maar ook naar afdeling of locatie.

Je beschikt met Versys maandelijks over de actuele verzuimcijfers. Voor Versys en voor de Viewer hanteert Vernet dezelfde rekenregels. De cijfers van beide producten zijn hierdoor onderling goed vergelijkbaar. De vragen die mogelijk ontstaan door de gegevens in de Viewer kun je met Versys verder analyseren en onderzoeken.

Hoe werkt Versys?
Je kunt de Versys softwareapplicatie eenvoudig op het bedrijfsnetwerk installeren. Daarbij is er geen beperking voor het maximum aantal gebruikers.

Nadat je het verzuimbestand op ons klantenportaal geüpload hebt, zorgen wij ervoor dat dat je Versysbestanden binnen maximaal twee werkdagen op de klantensite staan.

Helpdesk Versys
Werken met Versys is niet moeilijk. Zijn er na het lezen van de handleiding nog vragen, dan staat het Vernet Kenniscentrum voor je klaar. Wij helpen je graag. Je kunt ook deelnemen aan een cursus. In een halve dag word je stap voor stap vertrouwd gemaakt met de mogelijkheden van Versys. Het is ook mogelijk zonder extra kosten een afspraak te maken voor een online instructie van één uur.

Kosten
Het tarief van het Versys jaarabonnement is opgebouwd uit een instapbedrag plus een bedrag per medewerker. Het instapbedrag geldt alleen voor het eerste jaar van het abonnement van €1.500,-. Voor het bedrag per medewerker wordt een staffelprijs gebruikt op basis van het aantal werknemers:
1 t/m 1000: € 1,58
1001 t/m 2000: € 0,92
2001 t/m 3000: € 0,70
boven 3000: € 0,56

Rekenvoorbeeld
Een organisatie met 1500 werknemers betaalt het eerste jaar: 1000 x € 1,58 plus 500 x € 0,92 = € 2040,- plus € 1500,- als maximaal instaptarief in het eerste jaar van het abonnement. Elk volgend jaar betaalt deze organisatie alleen 1000 x € 1,58 plus 500 x € 0,92 = € 2040,-

Meer weten?
Neem dan contact op met het Vernet Kenniscentrum via info@vernet.nl of bel (020) 422 9771. Wil je liever maandelijks een rapportage door Vernet aangeleverd krijgen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van Mover.