Mover

Mover
De Mover is een praktische maandrapportage voor HR-adviseurs, verzuimspecialisten, managers en bestuurders. In het rapport zijn de verschillende organisatieonderdelen – zoals locaties of afdelingen – tegen elkaar afgezet op een aantal relevante HR-gegevens. Je kunt het zien als een benchmark van jouw eigen organisatie. Zo zie je in één oogopslag welke afdeling wat extra aandacht kan gebruiken en welke goed scoort.

De verzuimcijfers staan per maand en per voortschrijdend jaar vermeld om de prestaties van de verschillende afdelingen goed te kunnen volgen. De beweging van verzuim en inzetbaarheid zijn hiermee structureel in beeld en zo zie je snel welke onderdelen extra aandacht nodig hebben. De Mover ontvang je al na drie dagen nadat je bij ons de cijfers hebt aangeleverd!

Benieuwd hoe de Mover eruit ziet? Klik hier om een voorbeeldrapportage te bekijken.

De Mover in het kort
Vind jij de Viewer een prettig product, maar heb je daarnaast behoefte aan meer verdieping binnen de organisatie en wil je maandelijks inzicht in de verzuimcijfers? Dan is de MOVER: Maand Overzicht Vernet wellicht iets voor jou.

  • Elke maand een betrouwbaar rapport op basis van de Vernet-rekenmethode
  • De beweging van verzuim en inzetbaarheid helder in beeld
  • De verzuimontwikkeling van je eigen bedrijfsonderdelen tegen elkaar afgezet
  • Ondersteuning bij het interpreteren van de grafieken en tabellen

Wat zijn de kosten?
Het tarief van de Vernet Mover is opgebouwd uit een vast en flexibel deel. Het vaste tarief bedraagt € 497,- per jaar. Voor het flexibele deel wordt  € 99,- per jaar per organisatieonderdeel berekend.

Rekenvoorbeeld
De jaarlijkse kosten voor een Mover met 5 organisatieonderdelen is:
– 5 organisatieonderdelen x € 99 = € 495
– € 497 (vast) +€ 495 (flex) = € 992
De totale kosten per maand komen hiermee op € 82,67

Let op: voor de Mover geldt dat deze uitsluitend is af te nemen als aanvulling op de Viewer.

Wil je meer weten over de Mover?
Heb je vragen over de Mover of wil je sparren wat de Mover voor jullie kan betekenen? Bel het kenniscentrum op: (020) 422 9771 of mail naar info@vernet.nl.