Jaarprogramma 2021

In ons jaarprogramma delen experts en vakgenoten kennis. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar worden er activiteiten toegevoegd aan het jaarprogramma.

Ben je klant van het Vernet, dan ben je voor al deze activiteiten van harte uitgenodigd! Het jaarprogramma is interessant voor alle personen binnen je organisatie die zich bezig houden met de thema’s rondom verzuim en inzetbaarheid. Denk hierbij aan HR, P&O, Arbeidsdeskundigen, Casemanagers, Teamleiders, etc. Kom dan ook gerust samen met een collega. Is jouw organisatie nog geen klant bij Vernet en zou je er meer over willen weten? Klik hier voor meer informatie

Onderstaand een overzicht van de voorlopige activiteiten die gepland zijn voor 2021. Dit lijstje wordt gedurende het jaar aangevuld. Heb je tips of suggesties? Stuur deze dan naar marjolijn@vernet.nl.

– Juni 2021 –

Verzuimdata in het PFZW HR dataportaal
Hoe datavolwassen is jouw organisatie? Zetten jullie alle beschikbare personele kengetallen in om nog beter te kunnen sturen? Vernet en PFZW hebben een mogelijkheid gecreëerd om verzuimcijfers te tonen in de Analyse+ module van het PFZW HR-dataportaal. In dit webinar krijg je een demo van het PFZW HR dataportaal en staan we stil bij hoe jij data kunt inzetten om nog meer inzicht en stuurinformatie te krijgen.
Webinar ‘Verzuimdata in PFZW HR dataportaal’ op

Donderdag 10 juni
10.00 tot 11.00 uur
Aanmelden

– Juni 2021 – 

AVG & de zieke werknemer
Hoe ga je om met een zieke werknemer? Wat mag wel en wat mag niet als het gaat om de privacy van jouw werknemers? In dit webinar neemt Joris Bijvoets je stapsgewijs mee: van sollicitatie tot ontslag.

Dinsdag 22 juni
10.00 tot 11.00 uur
Aanmelden

– Juli 2021 – 

Het Potentieel Pakken: contractuitbreiding als oplossing voor de tekorten in de zorg
Je hebt binnen je organisatie vast al veel gedaan aan het oplossen van de personeelstekorten: inzetten op werving, zij-instromers, het terugbrengen van verzuim en verloop. Maar wat hebben jullie al gedaan aan het vergroten van contracten onder bestaande medewerkers? Gezien dat 50% van de contracten in de zorg minder dan 25 uur is, lijken hier kansen te liggen. Toch hebben nog weinig zorginstellingen een structurele aanpak rondom contractuitbreiding.

In dit webinar deelt de stichting HPP haar kennis en ervaring over wat werkt én niet werkt delen. Aan bod komen onder andere de voordelen van contractuitbreiding, details over hoe een traject van Het Potentieel Pakken eruit ziet en daarnaast ook welke mogelijkheden er zijn om met Het Potentieel Pakken aan de slag te gaan.

Dinsdag 8 juli
10.00 tot 11.30 uur
Aanmelden

– September 2021 – 

Mini college Mover
Vind jij onze Viewer een prettig product, maar heb je daarnaast behoefte aan meer verdieping binnen de organisatie en inzicht op maandbasis? Dan is de MOVER, Maand Overzicht Vernet, het kleine zusje van de Viewer, wellicht iets voor jou.

Dinsdag 7 september
10.00 tot 10.30 uur
Aanmelden