Jaarprogramma 2021

In ons jaarprogramma delen experts en vakgenoten kennis. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar worden er activiteiten toegevoegd aan het jaarprogramma.

Ben je klant van het Vernet, dan ben je voor al deze activiteiten van harte uitgenodigd! Het jaarprogramma is interessant voor alle personen binnen je organisatie die zich bezig houden met de thema’s rondom verzuim en inzetbaarheid. Denk hierbij aan HR, P&O, Arbeidsdeskundigen, Casemanagers, Teamleiders, etc. Kom dan ook gerust samen met een collega. Is jouw organisatie nog geen klant bij Vernet en zou je er meer over willen weten? Klik hier voor meer informatie

Onderstaand een overzicht van de voorlopige activiteiten die gepland zijn voor 2021. Dit lijstje wordt gedurende het jaar aangevuld. Heb je tips of suggesties? Stuur deze dan naar marjolijn@vernet.nl.

– Oktober 2021 –

Verzuimdata in het PFZW HR dataportaal
Hoe datavolwassen is jouw organisatie? Zetten jullie alle beschikbare personele kengetallen in om nog beter te kunnen sturen? Vernet en PFZW hebben een mogelijkheid gecreëerd om verzuimcijfers te tonen in de Analyse+ module van het PFZW HR-dataportaal. In dit webinar krijg je een demo van het PFZW HR dataportaal en staan we stil bij hoe jij data kunt inzetten om nog meer inzicht en stuurinformatie te krijgen.
Webinar ‘Verzuimdata in PFZW HR dataportaal’ op

Maandag 4 oktober
15.30 tot 16.30 uur
Aanmelden

– November 2021 – 

Sterker door ellende

Heb jij te maken met collega’s die na een periode van overspannenheid of burn-out terugkeren op het werk? Herken je het gevoel dat je voorzichtiger omgaat met die medewerker?

Zou het kunnen dat iemand sterker uit zo’n zware periode komt? Greet Vonk heeft hier onderzoek naar gedaan. Zij neemt je mee in haar bevindingen. Hoe ga je om met medewerkers die terugkeren op de werkvloer na een moeilijke periode?

Webinar ‘Sterker door ellende’ op maandag 1 november van 13.00 tot 14.00 uur

Maandag 1 november
13.00 tot 14.00 uur
Aanmelden

– December 2021 –