Jaarprogramma 2021

In ons jaarprogramma delen experts en vakgenoten kennis. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar worden er activiteiten toegevoegd aan het jaarprogramma.

Ben je klant van het Vernet, dan ben je voor al deze activiteiten van harte uitgenodigd! Het jaarprogramma is interessant voor alle personen binnen je organisatie die zich bezig houden met de thema’s rondom verzuim en inzetbaarheid. Denk hierbij aan HR, P&O, Arbeidsdeskundigen, Casemanagers, Teamleiders, etc. Kom dan ook gerust samen met een collega. Is jouw organisatie nog geen klant bij Vernet en zou je er meer over willen weten? Klik hier voor meer informatie

Onderstaand een overzicht van de voorlopige activiteiten die gepland zijn voor 2021. Dit lijstje wordt gedurende het jaar aangevuld. Heb je tips of suggesties? Stuur deze dan naar marjolijn@vernet.nl.

– Mei 2021 –

Kom krachtig uit een burn-out of andere ellende
Heb jij te maken met collega’s die na een periode van overspannenheid of burn-out terugkeren op het werk? Herken je het gevoel dat je voorzichtiger omgaat met die medewerker? Zou het kunnen dat iemand sterker uit zo’n zware periode komt? Greet Vonk heeft hier onderzoek naar gedaan. Zij neemt je mee in haar bevindingen. Hoe ga je om met medewerkers die terugkeren op de werkvloer na een moeilijke periode?

Dinsdag 18 mei 2021
10.00 tot 11.00 uur
Meer informatie & aanmelden

Verzuimdata in het PFZW HR dataportaal
Hoe datavolwassen is jouw organisatie? Zetten jullie alle beschikbare personele kengetallen in om nog beter te kunnen sturen? Vernet en PFZW hebben een mogelijkheid gecreëerd om verzuimcijfers te tonen in de Analyse+ module van het PFZW HR-dataportaal. In dit webinar krijg je een demo van het PFZW HR dataportaal en staan we stil bij hoe jij data kunt inzetten om nog meer inzicht en stuurinformatie te krijgen.
Webinar ‘Verzuimdata in PFZW HR dataportaal’ op

Donderdag 27 mei
10.00 tot 11.00 uur
Aanmelden

– Juni 2021 – 

AVG & de zieke werknemer
Hoe ga je om met een zieke werknemer? Wat mag wel en wat mag niet als het gaat om de privacy van jouw werknemers? In dit webinar neemt Joris Bijvoets je stapsgewijs mee: van sollicitatie tot ontslag.

Dinsdag 22 juni
10.00 tot 11.00 uur
Aanmelden

– Juli 2021 – 

Het Potentieel pakken
Dinsdag 6 of 9 juli
10.00 tot 11.00 uur
Aanmelden