Laatste nieuws

AveleijnENB
“Ziekte overkomt je, verzuim overleg je” 

Door kort op het proces te zitten, is Aveleijn een van de winnaars van de Vernet Health Ranking. Lees alles over hun succes.

SaskiaSchepers
Het is tijd voor een breinvriendelijke werkvloer 

Ieder brein is uniek en waar wordt dat duidelijker dan op ons werk? Saskia Schepers, schrijfster van “Als alle breinen werken”, genomineerd als Management boek van het Jaar, komt hier binnenkort alles over vertellen in een nieuw webinar.

VHR-Maria-oord-web
Het gevoel hebben er in je eentje voor te staan, is killing! 

Maria-oord in de top 3 van de Vernet Health Ranking is geëindigd. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen lees je in dit artikel

VerzuimontwikkelingzorgbreedQ12024
Verzuim zorgpersoneel daalt voor vijfde kwartaal op rij 

Voor het vijfde kwartaal op rij is het verzuim onder medewerkers in de zorgsector  gedaald. In het eerste kwartaal van 2024 komt het verzuimpercentage uit op 8,53.

olga
Veiligheid als basis 

Wat is het verschil tussen psychologische en sociale veiligheid? Wat is de impact op verzuim en wat kun je doen om een psychologisch veilige omgeving te realiseren?

Danijela Budimir, directeur bedrijfsvoering van Vernet.
Verzuimcijfers Q1 

Wat valt er op als we dieper inzoomen op de verzuimcijfers over het eerste kwartaal van 2024? Danijela Budimir neemt je mee in de ontwikkelingen tijdens dit webinar.

2023Verzuimvideo
De belangrijkste ontwikkelingen in verzuim 2023

De winnaars van de Vernet Healthranking 2022 zijn bekend.

vhr_2023_met_v
Winnaars Vernet Health Ranking zijn bekend!

De winnaars van de Vernet Healthranking 2023 zijn bekend.

AnouktenArve
Aanpak bij de bron 

Wat is het effect van een losse verzuimaanpak als de problemen bij de bron niet zijn aangepakt? Anouk ten Arve verzorgt speciaal voor Vernet het webinar Aanpak bij de bron.

VerzuimontwikkelingZorgbreed2023
Minder verzuim zorgpersoneel in 2023, daling vlakt af

Het verzuimpercentage onder zorgmedewerkers over 2023 komt uit op 7,75. In 2022 was het 8,36, een daling van 7,3 procent. In tegenstelling tot het kort verzuim stijgt het verzuim langer dan 365 dagen.

OnsTweedeThuis
In gesprek met Ons Tweede Thuis

Dankzij hun focus op inzetbaarheid, een stevig fundament in het verzuimbeleid en een grote groep betrokken medewerkers heeft Ons Tweede Thuis een plekje in de top van de Vernet Health Ranking weten te bemachtigen. Lees meer over hun succesvolle aanpak.

2024EdwardHaarmans
De impact van Purpose in de zorgsector 

Geïnspireerd worden door de purpose van jouw organisatie. Het lijkt een vanzelfsprekendheid in de zorg, maar dat is het zeker niet. Een heldere purpose die leeft, zorgt voor lager verzuim onder medewerkers. Edward Haarmans van The Purpose Company vertelt je meer over de kracht van de purpose. Donderdag 14 maart…