Laatste nieuws

Theresia
In gesprek met… Theresia van GGZ Friesland

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze zesde publicatie gaan we in gesprek met Theresia Woltman, Adviseur Inzetbaarheid bij GGZ Friesland.

q22022voort
Ziekteverzuim stijgt naar 7,79 procent in tweede kwartaal 2022

Het verzuim in de zorgsector is in het tweede kwartaal van 2022 gestegen naar 7,79 procent. In hetzelfde kwartaal vorig jaar was dat 6,97 procent. Dit is een toename van 11,8 procent in één jaar tijd.

Judith
In gesprek met.. Judith van Raamwerk

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze vijfde publicatie gaan we in gesprek met Judith Schuitema, P&O adviseur bij Raamwerk.

Foto-LvdG
In gesprek met… Lia van Zorggroep Liante

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze vierde publicatie gaan we in gesprek met Lia van der Goot, Manager HR bij Zorggroep Liante.

220609-t.b.v.-Vernet
In gesprek met Mirjan & Jennie van RIBW Overijssel

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze derde publicatie gaan we in gesprek met Mirjan Hutten en Jennie Scholtmeijer bij RIBW Overijssel

Anoeska
In gesprek met… Anoeska van Beweging 3.0

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. Dit keer een mooi gesprek met Anoeska Uyleman – Niesing, Teammanager Vitaliteit en Verzuim bij Beweging 3.0.

Logo_HBUE_vorm_paars-oranje
In gesprek met.. Babette van Philadelphia Zorg

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. De centrale vraag? Hoe houdt jouw organisatie het verzuim onder controle, wat is jullie aanpak en hoe kunnen anderen hiervan leren? In deze eerste publicatie gaan we in gesprek met Babette Alberda, manager Medwerkersbelang bij Philadelphia Zorg.

april1
Vernet Verdieping: Verzuim in Q1 2022

Vernet Verdieping: alles over het verzuim in het eerste kwartaal van 2022.

VHR_transparant
Webinar ‘concrete tips en ideeën voor een lager verzuim’

Elk jaar gaat Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking in gesprek. Ons doel: het verhaal achter de cijfers ophalen. We zoeken naar concrete tips en ideeën die andere werkgevers kunnen inspireren.Onze vangst delen we komende weken via www.vernet.nl, maar ook tijdens een webinar op 24 mei van 14.00 tot 15.00 […]

Danijela
Webinar ‘Verzuimcijfers Q1 2022’

Webinar ‘Verzuimcijfers Q1 2022’ op 16 mei 2022 vanaf 15.00 uur

VPfeb22
Zorgsector zag extreme stijging ziekteverzuim in februari

Het percentage kwam uit op 10,32, tegen 7,59 in dezelfde maand een jaar eerder. Dit is een toename van bijna 40 procent in één jaar tijd. De stijging wordt vooral veroorzaakt door een toename van het korte verzuim, bijna 180 procent in een jaar tijd van 1,17 naar 3,28 procent.

VPjan2022
Ziekteverzuim op 8,88 procent in januari 2022

Verzuim in de zorgsector is in januari 2022 gestegen naar 8,88 procent. In januari 2021 was dat 7,68 procent. Dit is een toename van ruim 15 procent in één jaar tijd.