Visie & Missie

Onderzoeksbureau en kennisnetwerk Vernet is sinds 1996 marktleider in het verzamelen, benchmarken en interpreteren van HR- en verzuimgegevens in de Nederlandse zorgsector. Met inzichtelijke data wil Vernet werkgevers in afzonderlijke zorgbranches helpen om te komen tot een verhoogde inzetbaarheid van hun personeel. Vernet bedient zo’n vierhonderd zorgorganisaties met circa 600 duizend medewerkers.

Verzuim en inzetbaarheid staan bij ons centraal. Wij besteden graag aandacht aan het verhaal achter de cijfers. Dit doen wij in onze onderzoeken, nieuwsbrieven en blogs. We stimuleren aangesloten werkgevers om onderling kennis te delen. Maandelijks organiseren we – live en online – bijeenkomsten, workshops, themadagen en co-creatie groepen waarin de actuele thema’s aan bod komen. Benieuwd wat er allemaal langskomt? Ga naar het jaarprogramma.

Vernet is een 100%-dochteronderneming van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. De dienstverlening van Vernet sluit aan bij de ambitie van PGGM en Pensioenfonds Zorg en Welzijn om werkgevers en werknemers in de sector zorg en welzijn te ondersteunen. In de eerste plaats met een adequate pensioenvoorziening, maar ook door het inzetten van deskundigheid op het gebied van arbeidsmarktdata.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vernet bedient 350 zorgorganisaties met circa 600 duizend medewerkers. Wij kennen dus het verhaal achter verzuim en inzetbaarheid.

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen hierin, geven inzage in onze onderzoeken, delen blogs en organiseren webinars.