25 februari – Webinar ‘Verzuimtrends 2020’

Danijela Budimir Vernet

Op donderdag 25 februari neemt Danijela Budimir je mee in de verzuimcijfers 2020. Het jaar waarin we geconfronteerd werden met Covid-19 crisis. In hoeverre had dit impact op de verzuimcijfers? In dit webinar deelt Danijela de meest opvallende zaken en de belangrijkste trends en ontwikkelingen.

Voor wie?
Voor iedereen die zich bezighoudt met de verzuimrapportages in je organisatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn: HR, P&O, OR, casemanagement, maar ook als je werkzaam bent als teamleider en meer wilt weten over hoe je de gegevens uit de verzuimrapportage kunt interpreteren, zodat je weet waarop je kunt sturen en hier op je afdeling mee aan de slag kan gaan. Het online minicollege is onderdeel van het Vernet Jaarprogramma en derhalve gratis en uitsluitend voor klanten van Vernet.

Voorbereiding
Het is handig (niet noodzakelijk) om de Viewer van het vierde kwartaal bij de hand te hebben tijdens de sessie. De ervaring leert dat dit onderwerp veel vragen oproept, ook van deelnemers die al langer werken met verzuimrapportages, dus voel je vrij om je vragen (hoe klein of groot ze ook zijn) te stellen.

Details op een rijtje:
Datum: Donderdag 25 februari
Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
Locatie: online via Teams

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden!