Webinar ‘Het Potentieel Pakken: Contractuitbreiding als oplossing voor de tekorten in de zorg’

Je hebt binnen je organisatie vast al veel gedaan aan het oplossen van de personeelstekorten: inzetten op werving, zij-instromers, het terugbrengen van verzuim en verloop. Maar wat hebben jullie al gedaan aan het vergroten van contracten onder bestaande medewerkers? Gezien dat 50% van de contracten in de zorg minder dan 25 uur is, lijken hier kansen te liggen. Toch hebben nog weinig zorginstellingen een structurele aanpak rondom contractuitbreiding.

Stichting Het Potentieel Pakken richt zich specifiek op het thema contractuitbreiding. Onderzoek van de stichting samen met PGGM&CO onder 17.500 werknemers in de zorg liet zien dat één op de vier medewerkers best meer wil werken. Toch bestaan er aan de kant van werkgevers en werknemers nog de nodige belemmeringen om dat potentieel ook daadwerkelijk te realiseren. De stichting heeft, in nauwe samenwerking met zorgorganisaties, een aanpak ontwikkeld met hele concrete oplossingen.

Op donderdag 8 juli 2021 van 10.00 – 11.30 uur deelt de stichting HPP haar kennis en ervaring over wat werkt én niet werkt. Aan bod komen onder andere de voordelen van contractuitbreiding, details over hoe een traject van Het Potentieel Pakken eruit ziet en daarnaast welke mogelijkheden er zijn om met Het Potentieel Pakken aan de slag te gaan.

In het kort
Wanneer: Donderdag 8 juli
Tijd: 10.00 tot 11.30 uur
Hoe: Via Microsoft Teams (link ontvang je één dag van te voren)

Klik hier om je aan te melden voor het webinar op donderdag 8 juli 2021

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Het Potentieel Pakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *