Werkgeluk in de zorg (webinar)

Webinar – Werkgeluk in de zorg

Steeds vaker zetten zorgorganisaties werkgeluk op de agenda om er méér aandacht aan te schenken, want de wens om op korte termijn vooral véél werknemers in dienst te hebben die gelukkig werken, is groot. Gezonde, productieve, creatieve en energieke collega’s zijn immers broodnodig in de zorg.

De zorgsector heeft al geruime tijd te maken met diverse uitdagingen die de balans op de werkvloer kunnen verstoren. Denk aan onderbezetting, hoog verzuim en een krappe arbeidsmarkt. Hoe houd je je medewerkers gemotiveerd, gelukkig en betrokken? Ben jij als leidinggevende of HR-manager de verantwoordelijke voor het werkgeluk van de medewerkers, of ligt het eigenaarschap volledig bij de medewerker? Wie in de organisatie heeft hier invloed op?

Anne Brouwer neemt je tijdens dit webinar op een laagdrempelige en interactieve wijze mee in dit thema. Je doet inspiratie op over de knoppen waar jij aan kunt draaien om iemand te laten floreren in diens functie en daarbuiten. Daarnaast word je ook uitgenodigd om na te denken over je eigen werkgeluk. Ben jij je hier bewust van?

Anne Brouwer

Anne Brouwer is Gezondheidswetenschapper met een verpleegkundige achtergrond. Haar primaire drijfveer is mensen enthousiast maken én houden om in de zorg te werken. Kennis delen op een eenvoudige en aansprekende manier is één van de middelen die ze hier graag voor inzet. Samen met Johanna Oosterbaan schreef ze eind 2020 het boek: Verpleegkundig Leiderschap Werkt! met daarin inzichten om invloed uit te oefenen op je werkomgeving. In 2022 volgde haar boek ‘Werkgeluk in de zorg: van droom tot mogelijkheden.’ Ook leidt ze verpleegkundigen op aan het hbo en verzorgt ze trainingen Positieve Gezondheid.

www.verpleegkundigleiderschap.online / www.trainingsbureaublooming.nl

Informatie webinar

Wanneer: dinsdag 26 september

Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Waar: Online, meld je aan en ontvang deelname-link (deze wordt enkele dagen voorafgaand het webinar verstuurd)