Gezond Egoïsme

Masterclass gezond egoïsme

In de wereld van vandaag moeten we veel. We willen voldoen aan de verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan gelukkig anders! Het antwoord is heel simpel: door jezelf centraal te stellen. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het niet. 

Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen voor jezelf en kiezen voor wat jij graag wilt prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf. 

Tijdens deze masterclass word je door Inger Strietman van InVorm uitgebreid geïnformeerd over wat gezond egoïsme is en waarom dit zo belangrijk is voor jouw werknemers.

Informatie webinar

Wanneer: Dinsdag 14 november

Tijd: 12:00-13:00 uur

Waar: Online

Deze masterclass wordt aangeboden in samenwerking met PGGM&CO. Als je je aanmeldt ga je verder op de website van PGGM&CO. Voorwaarden van PGGM&CO zijn van toepassing.