Laatste nieuws

AveleijnENB
“Ziekte overkomt je, verzuim overleg je” 

Door kort op het proces te zitten, is Aveleijn een van de winnaars van de Vernet Health Ranking. Lees alles over hun succes.

SaskiaSchepers
Het is tijd voor een breinvriendelijke werkvloer 

Ieder brein is uniek en waar wordt dat duidelijker dan op ons werk? Saskia Schepers, schrijfster van “Als alle breinen werken”, genomineerd als Management boek van het Jaar, komt hier binnenkort alles over vertellen in een nieuw webinar.

VHR-Maria-oord-web
Het gevoel hebben er in je eentje voor te staan, is killing! 

Maria-oord in de top 3 van de Vernet Health Ranking is geëindigd. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen lees je in dit artikel

Jaarprogramma

In ons jaarprogramma delen vakgenoten kennis met elkaar over uiteenlopende inzetbaarheidsvraagstukken. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er dus activiteiten worden toegevoegd aan het jaarprogramma.

JAN

FEB

MRT

APR

MEI

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

Vernet Health Ranking

De Vernet Health Ranking laat in één cijfer zien hoe uw organisatie binnen de branche presteert op het gebied van ziekteverzuim en de bijbehorende verzuimschade. Wij maken de Vernet Health Ranking eens per jaar aan de individuele organisaties bekend als vast onderdeel van de Vernet Viewer. Elk jaar ontvangen de drie best presterende organisaties uit de verschillende branches een onderscheiding in de vorm van de Vernet Health Ranking award.