Laatste nieuws

PTG
8 of 14 februari ’22: Post Traumatische Groei in de werkomgeving

Op dinsdag 8 en maandag 14 februari organiseert Vernet in samenwerking met Et Emergo de workshop ‘Post Traumatische Groei in de werkomgeving’. Een fysieke workshop van één dag van 09.30 tot 15.00 uur in Zeist. De inleiding wordt verzorgd door Vernet. Samen staan we stil bij de verzuimcijfers 2021: trends & ontwikkelingen. HRM-professionals, arboprofessionals en […]

jongenveer_final
25 januari ’22: Webinar ‘Verzuim in relatie tot mantelzorg’

Webinar ‘Verzuim & Mantelzorg’ op 25 januari 2022 van 10.00 tot 11.00 uur

verzuimderdekwartaal2021
Vernet Verdieping: verzuim in het derde kwartaal 2021

De verzuimcijfers over het derde kwartaal van 2021 zijn bekend.

Jaarprogramma

In ons jaarprogramma delen vakgenoten kennis met elkaar over uiteenlopende inzetbaarheidsvraagstukken. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er dus activiteiten worden toegevoegd aan het jaarprogramma.

JAN

FEB

MRT

APR

MEI

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

Vernet Health Ranking

De Vernet Health Ranking laat in één cijfer zien hoe uw organisatie binnen de branche presteert op het gebied van ziekteverzuim en de bijbehorende verzuimschade. Wij maken de Vernet Health Ranking eens per jaar aan de individuele organisaties bekend als vast onderdeel van de Vernet Viewer. Elk jaar ontvangen de drie best presterende organisaties uit de verschillende branches een onderscheiding in de vorm van de Vernet Health Ranking award.