Laatste nieuws

grafiek5-1
Verzuimanalyse naar leeftijd – deel 1: werknemers jonger dan 26 jaar

In ons persbericht van afgelopen september rapporteerden we dat het verzuim in de zorgsector in één jaar tijd het meest gestegen is onder jonge werknemers. Reden voor ons om het verzuim in de leeftijdsklasse tot 26 jaar verder te onderzoeken.

lukas-blazek-mcSDtbWXUZU-unsplash
Webinar ‘Verzuimhighlights Q3’

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en opvallende zaken in de verzuimcijfers van het derde kwartaal? Maandag 7 november vertelt Danijela Budimir het.

Henriet
In gesprek met Henriët van Aveleijn

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze tiende en laatste publicatie gaan we in gesprek met Henriet van Asselt van Aveleijn.

Jaarprogramma

In ons jaarprogramma delen vakgenoten kennis met elkaar over uiteenlopende inzetbaarheidsvraagstukken. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er dus activiteiten worden toegevoegd aan het jaarprogramma.

JAN

FEB

MRT

APR

MEI

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

Vernet Health Ranking

De Vernet Health Ranking laat in één cijfer zien hoe uw organisatie binnen de branche presteert op het gebied van ziekteverzuim en de bijbehorende verzuimschade. Wij maken de Vernet Health Ranking eens per jaar aan de individuele organisaties bekend als vast onderdeel van de Vernet Viewer. Elk jaar ontvangen de drie best presterende organisaties uit de verschillende branches een onderscheiding in de vorm van de Vernet Health Ranking award.