Laatste nieuws

Ontwerp zonder titel
Verzuimvideo 2022

Het verzuim in de zorgsector was nog nooit zo hoog, noch de stijging zo groot als in 2022. In deze overzichtelijke video zetten we alle cijfers op een rijtje.

shutterstock_731640976-min
Terugblik webinar ‘Houd je starters energiek’

Dinsdag 7 maart gaf Dr. Iris Arends een webinar over hoe je de startende werknemers in je organisatie energiek en enthousiast houdt. Hierbij ontstaan diverse vragen. Welke reis maakt een starter aan het begin van zijn/haar werkleven? Hoe kun je hier als werkgever mee omgaan? En, hoe beïnvloedt het vroege leven van de starter het werkleven? Iris gaf de deelnemers belangrijke tools en informatie om hiermee om te kunnen gaan.

benchmark-1024x758-1
Ontwikkelingen in Verzuim Q1

Wat zien we in de verzuimcijfers over het eerste kwartaal van dit jaar? Danijela Budimir stipt de belangrijkste ontwikkelingen aan in dit webinar

Jaarprogramma

In ons jaarprogramma delen vakgenoten kennis met elkaar over uiteenlopende inzetbaarheidsvraagstukken. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er dus activiteiten worden toegevoegd aan het jaarprogramma.

JAN

FEB

MRT

APR

MEI

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

Vernet Health Ranking

De Vernet Health Ranking laat in één cijfer zien hoe uw organisatie binnen de branche presteert op het gebied van ziekteverzuim en de bijbehorende verzuimschade. Wij maken de Vernet Health Ranking eens per jaar aan de individuele organisaties bekend als vast onderdeel van de Vernet Viewer. Elk jaar ontvangen de drie best presterende organisaties uit de verschillende branches een onderscheiding in de vorm van de Vernet Health Ranking award.