Laatste nieuws

Henriet
In gesprek met Henriët van Aveleijn

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze tiende en laatste publicatie gaan we in gesprek met Henriet van Asselt van Aveleijn.

foto-2
In gesprek met.. Ab Reitsma van Roessingh

Elk jaar spreekt Vernet met de best presterende organisaties uit de Vernet Health Ranking. In deze negende publicatie gaan we in gesprek met Ab Reitsma van Roessingh.

VerzuimontwikkelingPerLeeftijdsklasseTweedeKwartaalVoortschrijdend
Verzuim onder jongeren in de zorgsector neemt toe

Het voortschrijdend jaarpercentage van het verzuim onder jonge werknemers in de zorg komt in het tweede kwartaal 2022 uit op 5,98. Dit is een stijging van bijna 26 procent ten opzichte van een jaar geleden. Ouderen kennen nog steeds het hoogste verzuim in de sector. Het ziekteverzuim onder jonge werknemers in de zorgsector is in […]

Jaarprogramma

In ons jaarprogramma delen vakgenoten kennis met elkaar over uiteenlopende inzetbaarheidsvraagstukken. Wij faciliteren dit op verschillende manieren. Zo organiseren we workshops, online inspiratiecolleges, themadagen en een-op-een gesprekken, op verzoek van onze klanten of aan de hand van de actualiteit. Gedurende het jaar kunnen er dus activiteiten worden toegevoegd aan het jaarprogramma.

JAN

FEB

MRT

APR

MEI

JUN

JUL

AUG

SEP

OKT

NOV

DEC

Vernet Health Ranking

De Vernet Health Ranking laat in één cijfer zien hoe uw organisatie binnen de branche presteert op het gebied van ziekteverzuim en de bijbehorende verzuimschade. Wij maken de Vernet Health Ranking eens per jaar aan de individuele organisaties bekend als vast onderdeel van de Vernet Viewer. Elk jaar ontvangen de drie best presterende organisaties uit de verschillende branches een onderscheiding in de vorm van de Vernet Health Ranking award.