Donderdag 28 januari 2021 – Webinar ‘Ins en Outs Viewer’

Met Vernet Viewer ben je in staat om slagvaardig te reageren en te anticiperen op zowel interne als externe ontwikkelingen. De monitoring van verzuimcijfers en -kosten zijn in de Viewer dan ook een belangrijk onderdeel. Ook tref je in de Viewer jaarlijks extra informatie aan over inzetbaarheid, re-integratie, in- en uitstroom, demografische trends, personeelsopbouw, salarisontwikkelingen en natuurlijk het jaarlijkse hoogtepunt: de Vernet Health Ranking.

Inhoud
In het webinar neemt Danijela Budimir je mee in alle ins en outs van de Viewer. Hoe lees je de rapportage? Wat vertellen de cijfers je? Hoe verhouden de cijfers van jouw organisatie zich ten opzichte van de branche? En alle andere vragen die we in onze helpdesk voorbij zien komen. Heb je zelf vragen? Stel ze gerust tijdens de sessie. Liever vooraf? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje met je vraag of casus naar marjolijn@vernet.nl.Danijela Budimir Vernet

Voor wie?
Voor iedereen die zich bezighoudt met de verzuimrapportages in je organisatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn: HR, P&O, OR, casemanagement, maar ook als je werkzaam bent als teamleider en meer wilt weten over hoe je de gegevens uit de verzuimrapportage kunt interpreteren, zodat je weet waarop je kunt sturen en hier op je afdeling mee aan de slag kan gaan. Het online minicollege is onderdeel van het Vernet Jaarprogramma en derhalve gratis en uitsluitend voor klanten van Vernet.

Voorbereiding
Het is handig (niet noodzakelijk) om je Viewer bij de hand te hebben tijdens de sessie. De ervaring leert dat dit onderwerp veel vragen oproept, ook van deelnemers die al langer werken met verzuimrapportages, dus voel je vrij om je vragen (hoe klein of groot ze ook zijn) te stellen.

Details op een rijtje
Datum: Donderdag 28 januari
Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
Locatie: online via Teams

Aanmelden
Klik HIER of op onderstaande button om je aan te melden.