Onderzoekscoalitie presenteert pamflet ‘eerste hulp bij stijgend verzuim’

De druk op zorgmedewerkers is enorm en het verzuim in de zorgsector was in lange tijd niet zo hoog. Reden voor Vernet, IZZPGGMPGGM&COPFZW, de RVS en FWG Progressional People om als onderzoekscoalitie weer* de handen ineen te slaan en zorgorganisaties hiervoor een oplossing te bieden. Op basis van onderzoeksdata is gezamenlijk het pamflet ‘Eerste hulp bij stijgend verzuim’ ontwikkeld.

Hierin staan handvatten, tips en succesfactoren voor iedereen die met hoge werkdruk en verzuim te maken heeft. Van zorgbestuurders tot zorgprofessionals. Op zo’n manier dat vanuit iedere laag van de organisatie direct beweging en actie mogelijk is. Want in tijden van drukte hoeft en kan niet alles tegelijk, vaak is klein beginnen al heel succesvol!

Download hier het pamflet