4 oktober: Webinar PFZW HR Dataportaal

Hoe datavolwassen is jouw organisatie? Zetten jullie alle beschikbare personele kengetallen in om nog beter te kunnen sturen? Vernet en PFZW hebben een mogelijkheid gecreĂ«erd om verzuimcijfers te tonen in de Analyse+ module van het PFZW HR-dataportaal. Tijdens dit webinar krijg je uniek kijkje in de verschillende modules van het PFZW HR dataportaal. we staan stil bij hoe jij data kunt inzetten om nog meer inzicht en stuurinformatie te krijgen.

Webinar ‘Verzuimdata in PFZW HR-dataportaal’ op maandag 4 oktober van 15.30 tot 16.30 uur
Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams. Wil je aansluiten? Stuur dan een e-mail naar datadiensten@pfzw.nl.

Na aanmelding ontvang je een link, die je op de dag zelf kunt gebruiken.

Voor vragen kun je contact opnemen met marjolijn@vernet.nl