Verminder financiële stress

Wat kan en mag je doen bij financiële stress van je medewerkers?

Met de stijgende prijzen stijgt ook het aantal medewerkers met geldzorgen. Deze zorgen kunnen leiden tot verzuim. Op 24 november tussen 13:00 en 14:00 uur vertelt Emile Kouwenhoven van PGGM&CO wat je wel en beter niet kunt doen om je medewerkers hierin te ondersteunen.

Is jouw interesse gewekt? Meld je dan direct aan!

PGGM&CO, de ledenorganisatie voor zorg en welzijn, staat voor fitheid en vitaliteit op mentaal, fysiek en financieel gebied. Sinds 2021 is PGGM&CO een ontwikkeling gestart op het gebied van het bieden van oplossingen voor vitaliteit voor werkgevers binnen zorg en welzijn. De oplossingen zijn gericht op inzicht en overzicht voor beleidsmakers en HR- professionals, training en coaching voor managers, en interventies voor werknemers. Met succes is PGGM&CO gestart met Financieel Fit en op dit moment bieden zij een breed assortiment aan van interventies, trainingen en dashboards.