Houd je starters energiek

Webinar Dr. Iris Arends

Welke reis maakt een starter aan het begin van zijn/haar werkleven? Hoe kun je als werkgever daar goed mee omgaan zodat de starter energiek aan het werk blijft? En hoe wordt het werkleven beïnvloed door ervaringen uit het vroege leven van de starter?

Welke patronen ontdekten onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Groningen/Rijksuniversiteit Groningen? Dr. Iris Arends, senior onderzoeker bij het UMCG/RUG en Programmamanager Onderzoek bij Arbo Unie neemt je mee in de uitkomsten van langjarige studies naar starters op de arbeidsmarkt.

Informatie webinar

Wanneer: Dinsdag 7 maart

Tijd: 11:00 – 12:00 uur

Waar: Online, meld je aan en ontvang deelname-link (deze wordt enkele dagen voorafgaand het webinar verstuurd)

Logo Rijksuniversiteit
Logo Universitair Medisch Centrum Groningen