Combifuncties als antwoord op het personeelstekort 

Door de kracht van combifuncties te benutten, kun je uitdagende kansen en ontwikkelmogelijkheden creëren voor jong en oud. En door slim combineren, kun je bepaalde groepen ontzien door bijvoorbeeld werk met een hoge fysieke belasting te combineren met werk waarvoor juist denkkracht nodig is. Daarmee draagt het bij aan behoud en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Jeroen Hendrikse, Voorzitter divisie Beeld en Oncologie bij UMC Utrecht en tevens auteur van het boek “Combifuncties, samenwerken als gewoonte in zorgorganisaties” vertelt je over de voordelen en mogelijkheden van combifuncties.

Wat: Webinar Combifuncties als antwoord op het personeelstekort

Wanneer: maandag 15 april 13:30 – 14:30 uur

Waar: Online, je ontvangt na aanmelding een link om deel te nemen.

Meld je direct aan