Winnaars Vernet Health Ranking zijn bekend!

De winnaars van de jaarlijkse Vernet Health Ranking zijn bekend. Deze ranglijst toont hoe organisaties in de zorgsector presteren op het gebied van verzuim, met een rapportcijfer als indicatie. Dat gebeurt voor vier branches: ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg.

De winnaars van de Vernet Health Ranking hebben laten zien dat zij, samen met hun medewerkers, effectieve inspanningen hebben verricht om hun verzuimbeleid en aanpak om te zetten in klinkende resultaten en kunnen daarmee anderen inspireren. Een prestatie om trots op te zijn!

Winnaars van de Vernet Health Ranking zijn:

Later in 2024 publiceert Vernet de verhalen van de winnaars waarin zij dieper ingaan op de bouwstenen van hun succes.

De berekening voor de Vernet Health Ranking is gebaseerd op een aantal verzuimindicatoren met een eigen wegingsfactor, te weten: het verzuimpercentage, de meldingsfrequentie, duurklasse, verzuimkosten per FTE en metingen per leeftijdsklasse.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen in Verzuim over 2023? Bekijk dan ook de video.